La nostra història

L’Hortet té una trajectòria ben llarga, la filosofia del Naturisme ja ens la va inspirar el nostre avi, el Prof. Capo, un dels pioners lliurepensador a l’avantguarda del vegetarianisme i nudisme, ja fa un segle va donar a conèixer els beneficis d’una dieta basada en el regne vegetal i en la combinació correcte dels aliments, la Trofologia i la Trofoteràpia.

Fent centenars de publicacions i conferències a una època on aquestes i d’altres filosofies eren perseguides i castigades té un gran valor haver mantingut la seva dedicació amb tots els entrebancs que li va suposar, avui en dia encara ens arriben familiars on ens fan saber les bondats i recuperacions que va causar l’aplicació dels seus règims als seus familiars malalts, tot plegat ens far sentir molt orgulloses de la seva lluita i amb orgull mai oblidem l’essència del seu pensament hipocràtic «Que el teu aliment sigui la teva medicina i la teva medicina sigui el teu aliment» .

Al 1990 la nostra mare Odina Capo va continuar la gestió del restaurant que ja va iniciar una pacient seva de les dietes dietètiques que li recomanava com a Terapeuta Naturista i comença a fidelitzar uns clients que encara 30 anys després ens visiten.

L’Hortet el considerem autèntic i honest, no ven una moda passatgera ni un producte amb nom difícil de pronunciar, té unes arrels molt profundes i per això ens podem modernitzar i actualitzar però mantenint sempre uns fonaments on la salut, la sostenibilitat, l’entorn social i laboral estan per sobre del benefici econòmic.

Actualment estem lluitant molt com tot el sector de restauració en poder oferir el millor servei, aplicant les mesures imposades per normativa i adaptant-nos a les circumstàncies tan aviat com ens assebentem.

Estem segures que us feu càrrec que ara més que mai el petit comerç necessita ajuda infinita i entre totes i tots hem de dinamitzar l’economia i en la mesura que es pugui busquem els productes als nostres barris.

e

.

Construyamos algo juntos.